Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mjesečareći usred noći jedna je 39-godišnja žena ušla u ocean. Probudila se s okusom slane vode u ustima.


Marie Lord (39) iz kreveta je ustala 1:30 ujutro, izašla iz kuće te dopješačila do plaže grada Somerseta u Velikoj Britaniji

Vezani članci Spašena djevojčica koju je na obali Massachussettsa odnio vjetar prema pučini Petogodišnjakinju jak vjetar odnio prema pučini, otac je jedva spasio: "Imala je sreće i čvrsto se držala..." Podvodne ljepote - 22 Duboko ispod površine oceana postoji neki drugi svijet u koji rijetko zavire ljudi

Prošla je nekoliko betonskih stepenica, koje inače ne može prijeći bez pomoći supruga, a potom je ušla u vodu.

Probudila se s okusom mora u ustima dok su se valovi razlamali po stijenama obale.
Dezorijentirana i promrzla, uspjela je doplivati do plaže i zazvati pomoć.

Čuo ju je Lee Searle, noćni čuvar u obližnjem hotelu na plaži Somersetu, te joj je priskočio u pomoć i pozvao hitnu službu.

Mladić mjesečario pa pao s luksuznog hotela i umro

Liječnici su kod Lord ustanovili hipotermiju i uputili je na kućno liječenje. 'Apsolutno je uznemirujuće razmišljati o tome što mi se moglo dogoditi. Sjećam se da sam vidjela zvijezde i sve je izgledalo kao san. Ponekad, ovisno o vjetru možemo čuti more iz naše kuće. Sjećam se da sam mislila kako je vedro i kako sam tamo... kad ono - ja sam zaista bila tamo', rekla je Lord.

Lord nije mjesečarila od kad je imala 13 godina, a kaže da je u krevet legla kao i svake druge noći. 'Legla sam u krevet pokraj svog supruga', rekla je.

Nakon što se probudila zvala je upomoć, ali kaže da nije više razlikovala što je stvarnost, a što je san. Srećom, sve je dobro završilo zahvaljujući noćnom čuvaru hotela.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook