Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivši obavještajacv napustio studio

Kaos u programu beogradske televizije: "Nemojte me više zvati, zovite ove izdajnike na čelu s Aleksandrom Vučićem"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na beogradskoj televiziji Pink u nedjelju ujutro se dogodio neuobičajen incident, gost u programu nazvao je srpskog predsjednika Aleksandra Vučića izdajnikom i napustio studio.

U jutarnjem programu beogradske televizije Pink koji su vodili Predrag Sarapa i Irena Jovanović jedan od gostiju je pobjesnio i napustio emisiju nazvavši pritom srpskog predsjednika Aleksandra Vučića - izdajnikom.

Radi se o Slavku Nikiću, bivšem srpskom obavještajcu i pripadniku MUP-a koji je sudjelovao i u ratu na Kosovu.

Autor je nekoliko knjiga, između ostalog i knjige koja veliča Ratka Mladića, kao i knjige o trgovini organa na Kosovu, piše Nova.rs.

Tema emisije bila je radikalni islamizam na Kosovu. Pored Nikića, u emisiji su gostovali i Milovan Drecun te umirovljeni pukovnik Tomislav Đurin.

Voditelj je gostima postavio pitanje postoji li opasnost od terorističkog napada, a Nikić je ušao verbalni obračun s Drecunom koji je za njegovo mišljenje rekao da su to - budalaštine. Isprovocirani Nikić je počeo vikati da se s njim ne može tako razgovarati.

Zatim je ustao i rekao: "Nikad više me nemojte zvati, zovite ove izdajnike na čelu s Aleksandrom Vučićem". Dok je napuštao studio, ponavljao je: "Zovete u studio miševe koji lažu…".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna simbolična gesta Vučić vodstvu hrvatske zajednice uputio čestitku i dar: "Ovo je prvi put, to je poruka"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon dijagnoze COVID-19 Vučić triput dnevno kontaktira sa zaraženim Dodikom, poslao mu i liječnike: "Njegovo stanje nije idealno"

Nova.rs piše kako je ovaj događaj presedan za televiziju Pink koja u goste zove osobe koje podržavaju i istomišljenici su s vladajućom strankom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene