Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok je gledao svoju kuću na Google Street Viewu, vlasnik je vidio sliku lopova kako mu krade karavan.


Na slici se vidi visok, ćelavi muškarac s naočalama kako stoji pored vozila parkiranog na prilazu kući. Ta snimka jedini je trag i policiji iz Derbyshirea, koja ga objavom fotografije namjerava pronaći.

Vezani članci Siniša Orlić Ravnatelj Uprave za sigurnost plovidbe o potonulom talijanskom tegljaču: "Nije bitno gdje je potonuo, pokušavamo što prije pomoći" Marijana Seifert Ronioci, čamci, dron: HGSS-ovci objavili detalje potrage za nestalom Marijanom Seifert

Neimenovani vlasnik bez svog Abbey Adventure karavana je ostao prije pet godina. Vjeruje da je snimka nastala neposredno prije same krađe. Karavan je bio vrijedan oko 7 tisuća funti. Policija tada nije imala nikakve tragove unatoč detaljnoj forenzičkoj pretrazi stezaljki za kotače, koje su karavan trebale zaštiti od krađe. Na fotografiji se vidi i terenac, kojim je kradljivac najvjerojatnije stigao na mjesto događaja, ali je registracija zatamnjena, piše Telegraph.

>> Google Street View: Uskoro šetnja i Hrvatskom

'Čudesno je da imamo takav jasan prizor muškarca. Mislimo da ćemo dobiti informacije koje će nam pomoći u istrazi. Nevjerojatna je slučajnost da je Googleov automobil prolazio baš u to vrijeme. Nismo ga još uvijek uspjeli pronaći preko automobila, jer je registracija zatamnjena. Zato se obraćamo javnosti za pomoć', rekao je policajac Adrian Mason, koji se nalazi na čelu istrage.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju