Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stroga uprava

Google otpustio zaposlenika jer je otkrio da dobivaju povišicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenik Googlea dobio je otkaz jer je razglasio vijest o povećanjima plaća.

Radi se o 10 posto povećanja plaće i 1.000 dolara bonusa za odmor. 'Iako inače ne komentiramo interne događaje vjerujemo da su planovi konkurentnosti važni za budućnost kompanije', rekao je Googleov glasnogovornik.

Pročitajte i ovo Kaos s obračunom plaća ANKETA DNEVNIKA NOVE TV Je li vam plaća veća nakon porezne reforme? Pogledajte rezultate glasanja Novac podaci DSZ-a Imate li taj iznos? Objavljena prosječna hrvatska plaća

Zaposlenik je očito pogriješio što je dobru vijest podijelio s 'ostatkom svijeta'. Također treba spomenuti da je istu obavijest primilo 23.000 zaposlenika te da je zapravo i iznenađujuće što je novost otkrio samo jedan zaposlenik.

>> Google Maps u središtu međunarodnog sukoba

'U istraživanjima i vašim povratnim informacijama saznali smo da vam je plaća važna komponenta. Kako bi poradili na tome dodali smo bonus na vašu plaću i to je prihod na koji možete računati. I još nešto, danas ćemo objaviti da svi dobivaju bonus za odmor', stajalo je u priopćenju kojim se direktor Eric Schmidt obratio zaposlenicima, prenosi eweek.com.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene