Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Monstruozan napad

Golog muškarca ubila policija nakon što je žrtvi žvakao lice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je ubila muškarca koji je žvakao lice drugom muškarcu i usprkos upozorenjima nije želio prestati.

Nevjerojatna scena snimljena je i kamerom. U trenutku kada dolazi policija, zatječe dvojicu golih muškaraca koji leže na cesti ispod podvožnjaka u Miamiju, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Policija je pretpostavila da će njihovim dolaskom muškarac prestati žvakati lice svoje žrtve, no to se nije dogodilo. Unatoč upozorenjima da prestane jer će pucati, napadač se oglušio i nastavio s napadom. Policija je tada u njega ispalila najmanje desetak metaka i usmrtila ga.

Žrtva surovog napadača prebačena je u obližnju bolnicu gdje je ustanovljeno da je zadobio ozbiljne ozlijede. Policija pretpostavlja da su oba muškarca beskućnici.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene