Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragični susret

Horor na godišnjem odmoru: Bračnom paru zatvorenici oteli jahtu, a njih bacili u more? "Riješili su ih se"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija kaže da je par koji su oteli zatvorenici u bijegu vjerojatno mrtav. Pretpostavljaju da su ih bacili u more dok su putovali na svojoj jahti.

Američki par koji je nestao prije tjedan dana nakon što su im trojica odbjeglih zatvorenika otela katamaran vjerojatno je mrtav. Rekao je to policijski dužnosnik Don McKenzie na konferenciji za novinare nakon što je slučaj privukao veliku pozornost javnosti.

Rekao je da su zatvorenici pobjegli iz pritvora na karipskom otoku Grenada 18. veljače i da su sljedećeg dana preuzeli kontrolu nad katamaranom Simplicity na kojem su plovili Kathy Brandel i Ralph Hendry. "Informacije sugeriraju da su se tijekom putovanja između Grenade i Svetog Vincenta riješili putnika", prenosi Sky News riječi policijskog komesara.

Par je posljednji put viđen one noći kad su zatvorenici pobjegli, a kasnije je njihov brod, kasno noću, napustio Grenadu neobičnom brzinom.

Pročitajte i ovo Emmanuel Macron Očekuje se reakcija Moskve Europske zemlje slat će svoje vojnike u Ukrajinu? Macron najavio ono čega se mnogi pribojavaju

Policija je uhvatila trojicu bjegunaca u srijedu. Ron Mitchell, Trevon Robertson i Abita Stanislaus bili su zatvoreni u policijskoj postaji South Saint George blizu jugozapadnog vrha Grenade pod optužbama za nasilnu pljačku. Mitchell se također suočava s točkama optužnice za silovanje i pokušaj silovanja.

Pročitajte i ovo Ubijeni Jesse Baird i Luke Davies Policija uhvatila počinitelja Zločin koji je potresao javnost: Pronađena tijela TV voditelja i njegova partnera koje je ubio policajac

U ponedjeljak su se osumnjičenici pojavili na sudu u Svetom Vincentu po četiri imigracijske točke, za koje su se izjasnili krivima, te su zadržani u pritvoru, a presuda je zakazana za 4. ožujka. Policija iz Svetog Vincenta rekla je u priopćenju da je pronašla brod na kojem nije bilo tijela, samo predmeti razbacani po palubi i mrlje koje bi mogle biti krv žrtava.

Načelnik policije Svetog Vincenta Junior Simmons rekao je da se, iako se par smatra mrtvim, istraga i potraga za nestalim osobama nastavlja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene