Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Slovenski Fritzl'

'Slovenski Fritzl': Zatočio i silovao kćer?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenac iz Ptuja navodno je godinu dana seksualno zlostavljao 15-godišnju kćer koju je na kraju zatočio da bi prikrio trudnoću. Slučaj je otkriven kada ga je prijavila kći koja je došla roditi u bolnicu, piše slovenski portal 24.ur.

Iako djevojčica, učenica osnovne škole, navodno nije dolazila na nastavu puna tri mjeseca nitko ništa nije posumnjao. Mediji monstruoznog oca već nazivaju 'Slovenskim Fritzlom', a navode kako je u početku pisao ispričnice za izostanke iz škole, a kada je 15-godišnjakinji trbuh postao vidljiv, ispisao je iz škole. Naveo je da je upisao u drugu školu u inozemstvu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna teška situacija Domaća dizajnerica u trudnoći ostala bez doma i morala zatvoriti dućan: "Želim vjerovati da je sve loše iza nas" Hitna pomoć (Foto: Dnevnik.hr) nije mu bilo spasa Slovenac (67) preminuo na porečkom triatlonu u moru kod Zelene lagune

Tinejdžerica je oca prijavila u mariborskoj bolnici, gdje je došla roditi. Policija ne želi otkriti detalje slučaja, a prema pisanju medija, monstruoznog oca terete za još jedno zlostavljanje, starije kćeri, koja je 1992. godine, otkada su optužbe, imala 17 godina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene