Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Gianfranco Ferre pokopan u rodnom gradiću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski kreator Gianfranco Ferre, koji je umro u nedjelju u 62. godini od moždanog udara, pokopan je jučer u rodnom gradiću Legnanu, blizu Milana, u nazočnosti mase prijatelja i poklonika.

Pogreb se odvijao u bazilici u Legnanu gdje je rođen 15. kolovoza 1944. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Kritična situacija Više od 800 milijuna ljudi gladuje, a G20 ostvaruje rekordne zarade: Umjesto da se oporavljaju, siromašne zemlje vraćaju dugove Slika nije dostupna O sustavu odvoza otpada Tomašević otkrio koliko su kazni i upozorenja ovih dana napisali komunalni redari

Brojni obožavatelji i znatiželjnici nisu se uspjeli približiti lijesu pokrivenom crvenim ružama, njegovom najdražim cvijećem, već su izvana pratili misu.

Osim brata pokojnika, njegove sestrične Rite Airaghi, bliske
suradnice kreatora tijekom trideset godina, i brojni drugi kreatori i poznate osobe talijanskog društva došle su odati posljednju počast Ferreu, među ostalima Giorgio Armani, Donatella Versace, Valentino, te Rosita i Ottavio Missoni.

Gianfranco Ferre je preminuo u nedjelju navečer u jednoj bolnici u Milanu. 

Hospitaliziran je u petak u kritičnom stanju nakon moždanog
krvarenja.

U nedjelju će svijet mode ponovno odati počast preminulome na reviji u Milanu gdje će biti prikazana njegova posljednja muška kolekcija za proljeće-ljeto 2008.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene