Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija istražuje

Traži se najstarija sestra ropkinje: Monstrumi su i nju zlostavljali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je iz pakla zatočeništva spašena Bettina Sieger, njemačka i austrijska policija tragaju za njenom sestrom Anett.

Anett je također bila u braku s jednim od Marinkovića, tvrde izbori upućeni u istragu slučaja koji se osim u BiH vodi i u Njemačkoj i Austriji, piše Bportal.

Pročitajte i ovo Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu" Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće

Priča o uhićenju bračnoj para Milenka i Slavojke Marinković i spašavanju Bettine, dopridonijela je da se zamršeno klupko najblaže bizarnih odnosa obitelji Marinković i Njemice Christine Sieger ui njezinih kćeri počne odmotavati.

I dok Milenko i Slavojka Marinković borave u pritvoru u kojem su završili odmah nakon uhićenja 17. svibnja, Christine Sieger boravi u Karavlasima. negira priče o zlostavljanju Bettine i staje na stranu Marinkovića.

>> Otac djevojke zlostavljane u BiH: Majka zaslužuje plinsku komoru!

 Osim Christine, za Marinkovićevu braću i rođake bile su udate još tri njezine kćeri. Radi o brakovima sklopljenima kako bi Marinkovići mogli dobiti njemačke i austrijske 'papire'.

Najstarija kćerka Christine Sieger, Anett, rođena je 19. studenog 1979. godine. Nakon što je Christine udala za Milenka koji je boravio u azilantskom centru u Austriji, Anett se udala za Milenkovog brata nenada. navodno je brat prije dvije godine okončan, a od tada je i nepoznata sudbina Anett Sieger.

I Anette žrtva zlostavljanja

Njezina majka Christine izjavila je da je kćer zadnji put vidjela prije dvije godine. Jedan od sugovornika Bportala koji je boravio u Austriji u to vrijeme i poznaje odnose u porodici Marinković, tvrdi da je Anet, također bila žrtva zlostavljanja.

Dok je bila u braku živjela je i u domu sestre uhićene Slavojke Marinković i brinula o njihovim roditeljima. 'I ona je bila izložena raznim psihofozočkim zlostavljanjima od gotovo svih članova obitelji s kojima je bila u kontaktu', ispričao je izvor istrage.

Anett je navodno iz pakla izvukao Nenadov brat Miko, koji također živi u Austriji. Miko je tvrdio da je djevojku sklonio na sigurno u nizozemsku. Ove navode trenutno provjerava policija u Austriji i Njemačkoj. Christine Sieger je policiji rekla kako je Anett, isto kao i Bettina, retardirana i zaostala u razvoju.

Osim sedmero djece s jednim muškarcem, Christine Sieger ima i dva izvanbračna sina. jedan je pronađen u Njemačkoj. ispričao je da ga je majka zlostavljala dok je još bio četverogodišnjak, te da joj Ured za mlade oduzeo starateljstvo.

I nakon toga se nastavio viđati s majkom, koja ga je tjerala da joj krade alkohol iz trgovina. Ispričao je da se njegova majka upoznala s Milenkom Marinkovićem 1999. godine.

'Nakon što se udala za njega, ponudila je tri moje sestre da se udaju za njegovu braću i rođake. Moja majka je od početka znala da ih siluju', ispričao je.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene