Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Telefonski poziv

Gadafi Berlusconiju: 'Halo, moja zemlja je dobro'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Libijski vođa Moamer Gadafi telefonski je 'razmijenio mišljenje' s talijanskim premijerom Silvijem Berlusconijem, izvijestio je talijanski ministar obrane Ignazio La Russa.

Novinska agencija JANA izvijestila je da je Gadafi telefonski razgovarao s Berlusconijem i rekao mu da je 'njegova zemlja dobro'. Berlusconi je jučer navečer okupio talijanske ministre na hitan sastanak o razvoju u Libiji.

Pročitajte i ovo Imane Fadil (Foto: AFP) Je li otrovana? Misteriozna smrt marokanske manekenke i stalne gošće Berlusconijevih "bunga bunga" zabava Libijska milicija (Foto: AFP) Smrt strijeljanjem U Libiji 45 pripadnika milicije osuđeno na smrt zbog ubijanja prosvjednika za vladavine Moamera Gadafija

>> Masovna evakuacija: 3000 turskih radnika krenulo iz Bengazija

Talijanski ministar obrane je rekao da je Berlusconi opovrgnuo Gadafijeve optužbe da Italija opskrbljuje libijske pobunjenike oružjem te je pozvao libijskog vođu da prekine nasilje.

'Premijer nas je izvijestio da mu je Gadafi rekao da je veliko nasilje usmjereno prema vojsci i njihovih baraka te da je veliki broj poginulih iz redova vojske', rekao je La Russa.

Italija je zabrinuta i za priljev libijskih migranata ako se stvari pogoršaju, rekao je ministar obrane.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene