Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Međunarodna udruga za zaštitu branitelja ljudskih prava Front Line zabrinuta je zbog prijetnji ravnateljici Fonda za humanitarno pravo u Beogradu Nataši Kandić, objavila je u nedjelju beogradska radio i televizija B 92.


U priopćenje te udruge se ističe da je ravnateljicu srbijanskog Fonda za humanitarno pravo, nakon što je nazočila sjednici Skupštine Kosova kada je usvojena Deklaracija o neovisnosti, Socijalistička partija Srbije (SPS) optužila da je "izdajnik" i da radi protiv ustavnog poretka zemlje, a te optužbe podržava jedan dio medija u Srbiji koji nastavljaju kampanju njenog klevetanja . 

Vezani članci Slika nije dostupna Kandić ponovila optužbe da je Nikolić sudjelovao u zločinima Slika nije dostupna Bivši američki diplomati traže pravdu za Vukovar

Zato su pozvali srbijanske vlasti da provedu istragu zbog prijetnji koje su Nataši Kandić upućene i odgovorne izvedu pred lice pravde.

Srbijanske su vlasti pozvane i da garantiraju pravo na rad svim udrugama i braniteljima ljudskih prava u Srbiji, jer je i prema njima povećan broj napada i prijetnji.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju