Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Front Line zabrinut zbog prijetnji Nataši Kandić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Međunarodna udruga za zaštitu branitelja ljudskih prava Front Line zabrinuta je zbog prijetnji ravnateljici Fonda za humanitarno pravo u Beogradu Nataši Kandić, objavila je u nedjelju beogradska radio i televizija B 92.

U priopćenje te udruge se ističe da je ravnateljicu srbijanskog Fonda za humanitarno pravo, nakon što je nazočila sjednici Skupštine Kosova kada je usvojena Deklaracija o neovisnosti, Socijalistička partija Srbije (SPS) optužila da je "izdajnik" i da radi protiv ustavnog poretka zemlje, a te optužbe podržava jedan dio medija u Srbiji koji nastavljaju kampanju njenog klevetanja . 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kandić ponovila optužbe da je Nikolić sudjelovao u zločinima Slika nije dostupna Bivši američki diplomati traže pravdu za Vukovar

Zato su pozvali srbijanske vlasti da provedu istragu zbog prijetnji koje su Nataši Kandić upućene i odgovorne izvedu pred lice pravde.

Srbijanske su vlasti pozvane i da garantiraju pravo na rad svim udrugama i braniteljima ljudskih prava u Srbiji, jer je i prema njima povećan broj napada i prijetnji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene