Glavni grad Francuske danas je sablasno pust, većina trgovina i restorana zatvorena je, ali jedno mjesto ipak privlači ljude.


Ulice Pariza puste su i sablasno tihe. Promet je rijedak, a većina trgovina, restorana i omiljenih okupljališta parižana zatvorena je. Ipak, postoji jedno mjesto koje jednostavno privlači građane i goste grada svjetlosti. Bez obzira na upozorenja policije da ostanu u svojim domovima, građani se spontano okupljaju na Place de Republique kako bi položili cvijeće, zapalili svijeće i odali počast brojnim žrtvama stravičnog pokolja.

UŽIVO - U NAPADIMA KORIŠTENO AUTOMATSKO ORUŽJE I EKSPLOZIVNI POJASEVI, UŽAS JE TRAJAO 40 MINUTA 'Mnoge su žrtve u strašnom stanju'

Vezani članci Ilija Cvitanović iz Mostara o reakcijama na presudu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 U Mostaru tisuće svijeća za Praljka: "Najveću odgovornost snosi Stipe Mesić koji je cijeli sretan dilao dokumente po Haagu" Slika nije dostupna NEPOPULARNI PREDSJEDNIK Dokrajčili su ga terorizam, prosvjedi, ali i ljubavni jadi

U sumanutom ubilačkom pohodu život je izgubilo minimalno 128 osoba dok je više od 80 u životnoj opasnosti. Danas se u raznim gradovima svijeta ljudi okupljaju kako bi odali počast žrtvama, ali i kako bi uputili poziv na mir i prestanak ratova i terorističkih napada.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook