Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelji žrtava šokirane

Francuzi objavili snimku pregovora policije i Meraha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuzi su emitirali snimku razgovora islamističkog teroriste Mohameda Meraha i policije tijekom opsade njegove zgrade.

Francuska policija pokrenula je istragu o tome kako je jedna francuska televizijska postaja došla u posjed snimke razgovora između policije i ubijenog islamista Mohameda Meraha koji je u ožujku ubio sedam osoba u Touleousu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Dijalog je snimljen tijekom opsade zgrade u koju se Merah bio sakrio od policije. Rođaci njegovih žrtava su bijesni što je snimka objavljena, javlja BBC.

>> Merah pokopan na muslimanskom groblju nedaleko Toulousea

Francuski ministar unutrašnjih poslova Manuel Vals osudio je odluku televizije da objavi audio snimke pregovora, kazavši kako to pokazuje nedostatak poštovanja prema obiteljima žrtava.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene