Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon Njemačke

Francuska poručila Grčkoj da nema odgode

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grčki premijer Antonis Samaras u domovinu se vraća praznih ruku.

Nakon njemačke kancelarke i francuski predsjednik poručio im je odgode nema i o tome se može razgovarati tek nakon izvješća trojke. Nisu pomogla ni uvjeravanja kako im za ispunjavanje traženih uvjeta trebaju dvije godine za kakav-takav gospodarski oporavak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zapad Afrike Prekinuli veze s Francuskom, primili ruske instruktore: ''Ovdje smo kako bismo uvježbavali vojsku'' Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea tužan kraj potrage Pronašla je lubanju nestalog dječaka Emilea, ovo je njezino jezivo svjedočanstvo

>> Merkel ne popušta, ali brani mjesto Grčke u eurozoni

'Neki se klade da Grčka neće uspjeti. Ovdje sam kako bih uvjerio francuskog predsjednika da je Grčka odlučna uspjeti. Učinit ćemo sve da pobijedimo krizu i ostanemo u eurozoni', rekao je Samaras.

'Treba više završiti s temom izlaska Grčke iz eurozone. Za mene tu nema dileme. Grčka je dio eurozone i to će i ostati', dodao je Hollande.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene