Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Boje se prijetnje

FOTO Zbog ovih prizora Sjeverna Koreja prijeti nuklearnim oružjem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su Južna Koreja i SAD u Pohangu izvele zajedničku vojnu vježbu, Sjeverna Koreja je reagirala. I zaprijetila nuklearnim oružjem. A razlog se može vidjeti na priloženim fotografijama.

Sjeverna Koreja "ne isključuje" mogućnost izvođenja četvrtog nuklearnog pokusa, kao odgovor na "prijetnje", kako je ocijenila, zajedničkih vojnih vježba Južne Koreje i Sjedinjenih Država.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vide ih kao opasnost za režim VIDEO Maloljetnici osuđeni zbog gledanja serija: "Ako te uhvate da to gledaš, upucat će te" Ilustracija Kim Jong Un Sjeverna Koreja testira sustav podvodnog nuklearnog oružja: Pripremaju se za rat koji bi mogao izbiti bilo kada

Sjeverna Koreja se priprema za nove nuklearne pokuse?

"Ne isključujemo mogućnost novog oblika nuklearnog pokusa u svrhu jačanja naših sposobnosti za nuklearno odvraćanje", istaknulo je prije četiri dana ministarstvo vanjskih poslova Sjeverne Koreje.

Pyongyang je već izveo tri nuklearna pokusa: u listopadu 2006., u svibnju 2006. te u veljači 2013. godine.

U priloženoj galeriji pogledajte fotografije vojne vježbe izvedene u južnokorejskom Pohangu, a zbog koje Sjeverna Koreja prijeti nuklearnim oružjem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene