Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Foto: Policija pištoljem prijetila studentu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Studenta koji je izlazio iz vlaka podzemne željeznice, opkolio je policijski odred s puškama i policijskim psima, te s uperenim pištoljem u glavu. Zapovjedili su mu da legne na pod. Nakon šokantnog prizora, policajci su ga podigli s poda i odvukli na ispitivanje i pretres.

Samo nekoliko minuta kasnije, nedužnog studenta pustili su bez ikakvih optužbi, jer su shvatili da su uhvatili pogrešnog čovjeka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Povezuju je s terorizmom Veliki pretresi u Njemačkoj: Ekstremistička skupina htjela srušiti politički sustav Ilustracija Pretresi na više lokacija Velika akcija u susjedstvu: SIPA zaplijenila veće količine popularnog napitka

Na svu sreću ni jedan hitac nije ispaljen za vrijeme ove drame koja je šokirala prolaznike na londonskoj stanici Bournemouth. Mnogi od njih prisjetili su se stravičnog incidenta na jednoj drugoj stanici kada je policija u potrazi za teroristima koji su raznijeli vlak u podzemnoj željeznici, prije tri godine, ubila nevinog čovjeka.

Policijsku brutalnost je na svom mobitelu zabilježio jedan prolaznik, a policajci su stanicu opkolili sljedeći anonimnu dojavu o osumnjičeniku za jedan oružani incident. 

Naime, jedan je putnik vlaka, već spomenutog studenta zamijenio sa osumnjičenikom za kojim policija traga. 


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene