Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Papa u jednoj ruci čvrsto stišće svoju aktovku, a druga je ispružena visoko u zrak. Oko vrata mu je željezni križ, a na leđima bijeli plašt. Nitko se zbog murala nije tužio na vandalizam.


Na isti dan kada je časopis Rolling Stone stavio papu Franju na  naslovnicu za veljaču, mural na kojem je Papa u Superman pozi osvanuo je na jednoj zgradi u Rimu. Svidio se i Vatikanu koji ga je objavio na službenom Twitter profilu, piše Vatican Insider.

VIDEO Papa i djeca pustili golubice, a kad ono...

Vezani članci Papa Franjo s maskom - 1 Nakon godina poziva da to učini, papa Franjo prvi put Ujgure nazvao "progonjenim" narodom Vatikan, ilustracija Vatikanska policija izvela novi pretres zbog sumnje na korupciju, zaplijenjeni dokumenti i računala

Na šarenom muralu Papa u u jednoj ruci čvrsto stišće svoju crnu aktovku, dok mu je druga podignuta visoko u zrak. Oko vrata mu je željezni križ, a na sebi ima i plašt poput superjunaka. Na njegovoj aktovci je španjolska riječ 'valores' što znači vrijednosti. Mural je djelo talijanskog uličnog umjetnika Maupala, a zasad se nitko nije žalio na vandalizam.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook