Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Pomažu građanima

FOTO Hrvatski vojnici u Afganistanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U selu Ala Chapan u afganistanskom distriktu Sadjidia hrvatski su vojnici izgradili seosku cestu, čime je okončan jedan u nizu projekata civilno-vojne suradnje.

Pripadnici 21. hrvatskog kontingenta u sklopu misije ISAF u Afganistanu sudjelovali su proteklog tjedna u projektu popravka seoskog puta u selu Ala Chapan u distriktu Sadjidia, izvijestilo je Ministarstvo obrane.

Pročitajte i ovo Hrvatska vojska u centru Zagreba izvodi We Will Rock You kampanja WeAreNATO VIDEO Pogledajte flash mob pripadnika Počasno-zaštitne bojne u centru Zagreba na pjesmu "We Will Rock You" Slika nije dostupna Pripadnik misije ISAF Afganistan: Hrvatski si vojnik slučajno propucao dlan

>> MORH: Hrvatska vojnikinja umalo izgubila šaku na vojnom vozilu u Afganistanu

Riječ je o jednom od nekoliko projekata civilno-vojne suradnje koje su hrvatski vojnici započeli tijekom dosadašnjeg mandata u Afganistanu. Realiziran je materijalom kojeg su osigurale Oružane snage RH te strojevima koje su financirale lokalne zajednice donacijom mještana.

Radovi su započeli pripremom terena za nasipavanje, nakon čega je dovezen i istovaren ukupno 31 kamion sa šljunkom. Nadzor kompletnog projekta, prihvat svakog kamiona i kontrolu istovara proveo je stožerni narednik Mladen Stanković i hrvatski pripadnici redovne patrole iz sastava FSB MES FPG CM u kampu Marmal, Mazar-e-Sharif.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene