Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavnu Oprah Winfrey raznježili su gosti na njezinom showu. Bračni par Mia i Rozonno McGhee koji su prošlog lipnja dobili šestorke, od Oprah su dobili nevjerojatan dar - 250.000 dolara (oko 1,3 milijuna kuna) na potrošačkoj kartici Walmarta!


Šestorke Olivia, Madison, Rozonno Jr., Josiah, Elijah i Isaac dojmile su se Oprah, koja je u svojem stilu kompenzirala gostovanje njih i njihovih roditelja na njezinom showu.

Vezani članci Poklon HDZ-a vrtićkoj djeci u Drnišu Djeca u vrtiću dobila pogače s logom HDZ-a, mnogi neugodno iznenađeni, a tu je još jedan problem: "Ne postoji ni deklaracija, nema niti datuma kad je napravljena, od kojih sastojaka" Bebe starci Roditelji su umrli od smijeha kad su prvi put vidjeli svoje bebe, pogledajte ova urnebesna lica

'Na kraju svakog dana , Rozonno i Mia promijene 36 pelena, pripreme 24 bočice mlijeka i 12 porcija obroka od zobenih pahuljica', istaknula je Oprah, a prenosi Examiner. Otac Rozonno kaže da je to puno brige i posla, no da je to istovremeno i velika radost.

'Ne mogu vjerovati da su to moja djeca. To je pravo čudo', dodala je supruga Mia. McGheejevima u čuvanju djece pomažu i volonteri, no šestorke osobno kupa otac, jer smatra kako je to najbolje vrijeme za igru i druženje s njegovom djecom.