Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završena ledena drama

FOTO Obitelj zarobljenih kitova ubojica oslobođena iz ledenog okova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kriza s ledom zarobljenih 12 kitovima ubojicama pored zabačenog kanadskog sela, sretno je završena, a svi kitovi su spašeni.

Priroda se, čini se, sama pobrinula za spas kitova ubojica, jer se smjer vjetra promijenio preko noći i otvorio put prema otvorenim vodama udaljenim 9 kilometara od mjesta gdje su orke ostale zarobljene.

Pročitajte i ovo Justin Trudeau Bez posljedica Kanadski obavještajci: Kina se već dvaput umiješala u parlamentarne izbore Ilustracija Ottawa Ubojstvo šokiralo predgrađe: U kući pronađeno šest tijela, četvero su djeca

>> VIDEO Orke zarobljene u ledu u smrtnoj su opasnosti!

Poglavar mjesta Inukjuak, Johnny Williams, pored kojeg su orke ostale zarobljene, za ABCNews je rekao kako su na mjesto događaja poslana dvojica muškaraca, da provjere stanje s kitovima, a oni su vidjeli kako se napravio prolaz kroz led prema otvorenom moru preko noći, zbog promjene smjera vjetra.

'To su odlične vijesti', dodao je Williams. Lokalno stanovništvo je odahnulo. 'Svi su jako sretni i doista slave. Svi su nasmiješeni i zahvalni', istaknuo je Williams.

Mještani Inukjuaka tražili su pomoć i od kanadske vlade, no kako je njihovo mjesto udaljeno oko 1.400 kilometara od Montreala, zahtjev je odbijen. Na svu sreću, priroda se pobrinula za svoje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene