Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nezvani bračni par ne samo da je upao na državnu večeru u Bijelu kuću, već se i rukovao se i s predsjednikom Barackom Obamom, potvrdio je njegov ured.


U Washingtonu je izbio skandal kada se saznalo da je američka tajna služba dopustila da Michelle i Tareq Salahi, koji su američkoj javnosti poznati kao kandidati 'reality showa' o kućanicama, nepozvani uđu u Bijelu kuću. Tajna se služba, priznavši propust, branila činjenicom da su Salahijevi na ulazu pomno pregledani kao i svi drugi gosti i da predsjedniku zapravo nije prijetila nikakva opasnost.

>> Nepozvani upali na večeru u Bijelu kuću

Vezani članci Donald Trump (Foto: AFP) Kina spremna uvesti dodatne carine na američku robu, Bijela kuća: "Ne podcjenjujte odlučnost predsjednika Trumpa" Slika nije dostupna Koje je boje haljina? KOGA BRIGA?! Ne mogu više, zapalite je...

No, objavljene fotografije na kojima se vidi kako Michelle stoji u redu za rukovanje s Obamom, a potom se i s njime rukuje i srdačno razgovara, i tu tvrdnju dovode pitanje. Pokraj njih stajao je i sam indijski premijer Manmohan Singh, u čiju je čast priređena večera.

Posramljena Tajna služba

Šef tajne službe Mark Sullivan je izjavio da je 'duboko zabrinut i osramoćen' zbog incidenta koji se dogodio u utorak i za koji se vjerojatno nikada ne bi saznalo da se Salahijevi sami na Facebooku nisu pohvalili svojim 'uspjehom'.

Bijela kuća je priopćila da tajna služba i dalje ima puno povjerenje predsjednika, a Sullivan je rekao da već traje istraga koja će zajamčiti da se ovakav propust više ne dogodi. (Hina)