Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno!

FOTO: Nezvani par čak se i rukovao s Obamom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezvani bračni par ne samo da je upao na državnu večeru u Bijelu kuću, već se i rukovao se i s predsjednikom Barackom Obamom, potvrdio je njegov ured.

U Washingtonu je izbio skandal kada se saznalo da je američka tajna služba dopustila da Michelle i Tareq Salahi, koji su američkoj javnosti poznati kao kandidati 'reality showa' o kućanicama, nepozvani uđu u Bijelu kuću. Tajna se služba, priznavši propust, branila činjenicom da su Salahijevi na ulazu pomno pregledani kao i svi drugi gosti i da predsjedniku zapravo nije prijetila nikakva opasnost.

Pročitajte i ovo Donald Trump (Foto: AFP) Novo upozorenje Kina spremna uvesti dodatne carine na američku robu, Bijela kuća: "Ne podcjenjujte odlučnost predsjednika Trumpa" Slika nije dostupna Pražnjenje mozga Koje je boje haljina? KOGA BRIGA?! Ne mogu više, zapalite je...

>> Nepozvani upali na večeru u Bijelu kuću

No, objavljene fotografije na kojima se vidi kako Michelle stoji u redu za rukovanje s Obamom, a potom se i s njime rukuje i srdačno razgovara, i tu tvrdnju dovode pitanje. Pokraj njih stajao je i sam indijski premijer Manmohan Singh, u čiju je čast priređena večera.

Posramljena Tajna služba

Šef tajne službe Mark Sullivan je izjavio da je 'duboko zabrinut i osramoćen' zbog incidenta koji se dogodio u utorak i za koji se vjerojatno nikada ne bi saznalo da se Salahijevi sami na Facebooku nisu pohvalili svojim 'uspjehom'.

Bijela kuća je priopćila da tajna služba i dalje ima puno povjerenje predsjednika, a Sullivan je rekao da već traje istraga koja će zajamčiti da se ovakav propust više ne dogodi. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene