Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nove mjere skeniranja cijelog tijela i pomnih fizičkih pretraga u zračnim lukama u SAD-u neke su putnike naljutile i motivirale na 'protunapad'.


Iziritirani kontroverznim sigurnosnim provjerama neki putnici su pribjegli kreativnim idejama. I dok jednima ne smeta prolaziti nove provjere u svrhu veće sigurnosti drugi su djelatnicima aviokompanija 'olakšali' kontrolu te se pojavili u donjem rublju.

Vezani članci Vruće rublje Zagrijale društvene mreže vrućim objavama, pogledajte kako im stoji seksi rublje Tyra Banks (Foto: Instagram) Bivša Viktorijina anđelica pokazala sve svoje čari u mikrobikiniju koji je jedva obuzdao njene grudi

Jedna putnica je na aerodrom u Los Angelesu došla u kaputu ispod kojeg je imala samo donje rublje. Djevojka je rekla da nova pravila stvaraju ljudima nelagodu te da smatra da sigurno postoje drugačije mjere sigurnosti, prenosi Daily Mail.

>> Piloti ne trebaju na detaljna skeniranja u zračnim lukama

'Svaki put kada prolazim skeniranje mislim si, zašto sam se uopće jutros obukla. Ionako moram skinuti i remen, nakit i sve ostalo', rekla je. 'Ne želim da mi skeniraju tijelo i nadam se da ću im odjevena u bikini pokazati sve što trebaju vidjeti pa ćemo izbjeći prepipavanje', dodala je.

Na istu ideju došao je i jedan muškarac koji se skinuo u bokserice te porno zvijezda, koja se snimila kako se skida u donje rublje na aerodromu. Protest javnosti mogao bi biti i veći jer se jednake sigurnosne mjere razmatraju i za vlakove i brodove.