Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Muškarac koji se prvi podvrgnuo plastičnoj operaciji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umjetnik Paddy Hartley objavio je fotografije vojnika Waltera Yeoa, prve osobe koja se podvrgla plastičnoj operaciji s namjerom da pronađe njegovu obitelj i otkrije što se s Walterom događalo nakon operacije.

Fotografije pokazuju Waltera prije, tijekom i nakon operacije koju je izvršio ‘otac plastične kirurgije’ Sir Harold Gillies 1917. godine.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja

Walter, rođen 1880. godine je tijekom Prvog svjetskog rata zadobio teške ozlijede na licu pri čemu je izgubio kapke. Primljen je u britansku bolnicu ‘Queen Mary’ 8. kolovoza 1917. u kojoj mu je presađena koža.

‘Walter Yeo na posljenjem je tretmanu nakon plastične operacije bio 1938. godine, nakon čega mu se gubi svaki trag. Bilo bi zanimljivo saznati što mu se dogodilo nakon toga.

Volio bih saznati kako su se on i njegova obitelj nosili s posljednicama ozlijeda I plastične operacije’, rekao je Paddy.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene