Ne stišava se medijska opsesija krimskom državnom tužiteljicom Natalijom Poklonskayjom. A najluđi za njom postali su - Japanci.


I dok se kriza na relaciji Rusija-Ukrajina smatra jednom od najjačih u posljednje vrijeme te služi za ponovno korištenje sintagme 'hladni rat', pažnja mnogih medija usmjerena je na zgodnu državnu odvjetnicu Nataliju Poklonskayu koja je u prvi plan došla, između ostalog, zahvaljujući svom atraktivnom izgledu.

Vezani članci Slika nije dostupna Pogledajte kako djeca reagiraju kada vide da vam je ispao novčanik Slika nije dostupna FOTO Pogledajte ove nevjerojatne lutke za seks

Stroga Natalia čuvat će pravdu na Krimu!

Promatrači ovog konflikta postali su preokupirani lijepom 33-godišnjom Natalijom i to pogotovo video klipom njezine prve konferencije za medije, snimljenog ubrzo nakon što je postavljena na dužnost glavne državne tužiteljice 11. ožujka.

Video je pogledan preko 400 tisuća puta, a Japanci su prizore iz njega začinili svojim viđenjem njezine ljepote. Pogledajte animiranu Nataliu u priloženoj galeriji fotografija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook