Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iskočila iz mora

FOTO: Djevojčicu izgrizla barakuda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Barakuda duljine 115 centimetara iskočila je iz mora i izgrizla podlakticu 14-godišnjoj djevojčici.

Koral Wira i njezina obitelj brodom su otišli u ribolov u Meksičkom zaljevu, nedaleko od grada Venica, kad se dogodio incident s barakudom. Prema riječima članova obitelji Wira, barakuda je iskočila iz mora i preletjela dio broda, da bi djevojčicu dograbila za ruku i divljački ju izgrizla, prenosi Sarasota Herald-Tribune.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!" Pomahnitali medvjed u Slovačkoj, ilustracija Harao ulicama grada Slovačke vlasti podigle dronove kako bi ubile pomahnitalog medvjeda: Ozlijedio je 10-godišnju djevojčicu i još četvero ljudi

Oštri barakudini zubi, ostavili su duboke rane od podlaktice do gotovo zapešća, a liječnici u bolnici morali su joj napraviti punih 51 šav kako bi zatvorili sve rane. Liječnici navode kako je to i prvi zabilježen slušaj napada barakude na čovjeka u toj regiji. Kasnije je otkriveno i zbog čega je riba bila toliko agresivna, a razlog je bio u tome što je progutala udicu i pokušala se osloboditi.

Otac djevojčice ribu je svladao probovši ju nožem iza očiju, a kasnije je u iz njezinih usta izvadio i udicu s mamcem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene