Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u Johannesburgu

FOTO Avion krilom udario u zgradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Avion u kojem je bilo više od 200 ljudi zapeo je za poslovnu zgradu dok se spremao uzletjeti s aerodroma u Johannesburgu, u Južnoj Africi.

Dok se sinoć zrakoplov British Airwaysa the Boeing 747-400, kretao međunarodnom zračnom lukom Tambo, desnim je krilom udario u zgradu, pri čemu su u njoj lakše ozlijeđene četiri osobe, javlja BBC.

Pročitajte i ovo Prelet MiG-21 aviona Iznad Barentsovog mora Bliski susret na ruskoj granici: Rusi tvrde da su presreli dva američka bombardera Zrakoplovna nesreća u Argentini Dvije osobe poginule VIDEO Srušio se borbeni avion: Pilot pokušao izvesti vratolomiju, a onda je sve krenulo nizbrdo

Agencija za civilno zrakoplovstvo Južne Afrike priopćilo je kako se letjelica kretala na pisti koja je bila preuska za nju.

VIDEO Ovakvo slijetanje nikome ne bi bilo ugodno

'U kontrolnom tornju uputili su ih na jednu pistu, ali oni su otišli na drugu', rekla je glasnogovornica zračne luke Phindiwe Gwebu.

Jedan je putnik ispričao kako je odjednom čuo glasan zvuk, a pilot im je rekao da se radi o malom incidentu. Putnici su ubrzo napustili avion.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene