Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slijetanje na aerodrome u Velikoj Britaniji u srijedu je bio posebno izazovan zadatak za pilote putničkih zrakoplova. Snimka s YouTubea koju možete vidjeti niže teksta, pokazuje i koliko.


Piloti Air Francea i Ryanaira u srijedu su morali slijetati na aerodrom u Bristolu postrance. Udari vjetra mjestimice su dostizali i preko 140 kilometara na sat, a britanski meteorolozi ističu kako je čitavo Britansko otočje bilo pod sličnim naletima vjetra, prenosi Daily Mail. U takvim uvjetima doista treba pokazati zavidnu vještinu pri slijetanju putničkim zrakoplovima.

VIDEO Sretni što su izvukli živu glavu: Kako biste vi regirali da doživite OVO?

Vezani članci Zračna luka, Ilustracija Nova pravila za letenje avionom: "Skuplje je i napornije, mislim da će ljudi dvaput razmisliti prije nego što se odluče putovati" Slika nije dostupna SNIMIO ČITATELJ Ovako požar na Korčuli izgleda iz putničkog zrakoplova

U niže priloženom videu možete vidjeti pilota Ryanaira kako se bori s prizemljivanjem zrakoplova po snažnom vjetru. Pilot je uspio, no nije izgledalo nimalo ugodno. Pogledajte snimku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook