Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkazale kočnice

Filipini: U autobusnoj nesreći poginulo 15, ozlijeđeno 48 putnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U autobusnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju na Filipinima, blizu grada Toleda, poginulo je 15 putnika, a 48 ih je ozlijeđeno, pošto su otkazale kočnice autobusa u kojemu se nalazilo previše putnika, prenijele su agencije.

Vozač pretrpanog autobusa pokušao je zakočiti na oštrom zavoju, no pošto su otkazale kočnice vozila udario je u betonsku ogradu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nakon potresa Filipini ukinuli upozorenje na tsunami: Stotine potresa nakon prvog udara, a valovi su trajali pet sati Sportska dvorana na Filipinima u kojoj se dogodila eksplozija tijekom katoličke mise - 1 Na Filipinima Krvavo jutro, napali vjernike na misi: Četiri osobe su poginule u eksploziji, deseci su ranjeni

Policija je u nedjelju izvijestila da je putnički autobus vozio prevelikom brzinom iz grada Cebua prema ruralnim gradićima u istoimenoj pokrajini razvozeći tvorničke radnike koji su završili posao prema njihovim domovima.

U policijskom izvješću stoji kako je vozač autobusa izgubio kontrolu nad vozilom u trenutku kada je pokušao svladati zavoj, no brzina kojom je vozio bila je prevelika, a kočnice su otkazale, zbog čega je silovito udario u betonsku ogradu uz cestu, nastojeći izbjeći skupinu ljudi koja je stajala uz cestu.

Autobusna nesreća kod grada Toleda druga je velika takva nesreća u pokrajini Cebu u posljednjih nekoliko tjedana. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene