Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trajno oštećenje

Ferrari se ispričao jer su na bedemu Nanjinga ostali tragovi guma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski proizvođač automobila Ferrari službeno se ispričao za tragove guma što ih je ostavio Ferrari 458 Italia na povijesnim zidinama grada Nanjinga na ogorčenje Kineza.

Vozilo je dizalicom bilo spušteno na bedeme gdje je vozač izveo nekoliko vratolomija za potrebe promidžbe, no tragovi guma koje su čistači uzalud pokušavali otkloniti potaknulo je brojne prosvjede na internetu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KLASIK Ferrari, Monaco i Schumacher u istoj rečenici – moderna umjetnost na prodaju! Slika nije dostupna PETROLISTI Forza Ferr... Alfa Romeo! Tko pobjeđuje u drift dvoboju između Vettela i Räikkönena?

>> Razbio Ferrari kako ne bi pregazio ježa

Dio oštećenog bedema nalazi se uz "Vrata Kine", ceremonijalna ulazna vrata na zidinama iz dinastije Ming (1368-1644). Vozilo koje je oštetilo zid u oglašivačkoj kampanji ograničeno je i skupocjeno izdanje Ferrarija 458 Italia i stoji šest milijuna juana (5,5 milijuna kuna).

Talijanski proizvođač uputio je priopćenje kojim se ispričao i naglasio da poštuje kinesku kulturu te da će riješiti problem koji je izazvao njegov distributer u Kini tvrtka Kuaiyi Automobile. (Hina)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene