Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenada nasrnuo na agenta

Ubio ga FBI: Je li ovo pomagač braće Carnajev?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Agent američkog FBI-ja ubio je u srijedu muškarca s Floride koji je bio osumnjičen za povezanost s napadom na Bostonski maraton, objavila je američka televizijska mreža NBC.

NBC je javio da je osumnjičenik bio podvrgnut ispitivanju i da je ispočetka bio kooperativan, ali je potom iznenada napao agenta koji je u njega pucao i ubio ga.

Mjesni list Orlando Sentinel piše da je ubijen 27-godišnji Ibragim Todašev s prebivalištem u Orlandu. List dodaje, pozivajući se na njegova prijatelja, da je Todašev bio na ispitivanju jer je poznavao jednog od bostonskih bombaša Tamerlana Carnajeva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prijavu mu pročitali u bolničkoj sobi Džohar prijavljen za napad na Boston, sudit će mu redoviti sud Slika nije dostupna Istraga dobro napreduje FOTO Steže se obruč oko bostonskog bombaša

>> Obama brani FBI: Prije Bostona su radili sve što su trebali

Glasnogovornik FBI-ja Dave Couvertier kazao je Orlando Sentinelu da je "agent došao do osumnjičenika dok je provodio službene dužnosti" i nije htio potvrditi ni identitet ubijenog niti navodnu povezanost s napadima u Bostonu. Same okolnosti ubojstva još nisu poznate. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene