Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko je zapravo Paul?

Nikako da riješe MISTERIJ: FBI ponovno otvara istragu o slučaju otete bebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
FBI je ponovno otvorio istragu o nestanku novorođenčeta obitelji Fronczaka otetog iz bolnice u Chicagu 1964. godine. Evo zašto!

Ponovno otvaranje istrage o bebi Fronczak dogodilo se nakon što su DNK rezultati pokazali da dijete koje je vraćeno roditeljima nije njihovo dijete, objavio je BBC. Sada 49-godišnjeg Paula Fronczaka, odgojili su Chester i Dora Fronczak nakon što su ga detektivi pronašli napuštenog u New Jerseyju 1965. godine. Kada je odrastao Paul je sve više bio svjestan kako nije sličan osobama koje ga odgajaju.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Policija istražuje smrt Ukrajinca Nova saznanja Policija o mrtvom Ukrajincu u Slavonskom Brodu: Privedene još tri osobe

>> Šok nakon 49 godina: Hrvatica iz SAD-a otkrila da njezin sin nije njezin!

Dan nakon rođenja sina Chester i Dore Fronczak, 1964. godine, njihova je beba oteta, a stotine policajaca i FBI agenata započelo je potragu za njim.

Dora je ispričala kako je dan nakon poroda, žena obučena u medicinsku sestru ušla u sobu i uzela njenog sina kazavši joj kako ga doktor želi pregledati. Bebu više nije vidjela. Godinu dana nakon toga, pronađen je dječak za kojeg je ustvrđeno da sliči Fronczakovima i da je to njihovo dijete.

Ove godine, Paul je zamolio roditelje da naprave DNK test te je ustvrđeno kako oni nisu u rodu.

Joan Hyde, glasnogovornik FBI-a u Chicagu rekao je kako je ured ponovno otvorio slučaj nakon što su pregledali dokumente prikupljene u slučaju '60-ih. 'Glavni je zadatak pregledati fizičke dokaze i provjeriti mogu li tehnologija i testovi koje tada nije bilo moguće napraviti, pružiti nove tragove', rekao je Hyde.

'Osjećam da ćemo riješiti obje misterije', komentirao je Paul ponovno otvaranje istrage.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene