Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Upoznajte Sjevernu Koreju iz kuta tamošnje državne televizijske postaje.


Ukoliko se možemo složiti oko toga da postoje snimke koje je bolje ne komentirati, već da je daleko pametnije ostaviti gledatelju da ih doživi kako već želi, onda ova koju ćemo vam prikazati definitivno pripada tom razredu.

Vezani članci Kim Jong Un Više eksplozija u Sjevernoj Koreji? Svjetski mediji pišu da je poginulo 15 ljudi Kim Jong Un I to se dogodilo: Koronavirus ušao i u najzatvoreniju zemlju na svijetu, Kim proglasio izvanredno stanje

Video je u četvrtak objavio jedan korisnik YouTubea koji i inače vrijedno prenosi što sve sjevernokorejska državna televizijska postaja prikazuje, a izrezan je iz tradicionalnog informiranja naroda što je Kim Jong-un sve činio za njegovo dobro unatrag 30 dana (nismo ironični, tako su ti prilozi doista 'upakirani', op.a.).

Kim Jong-un zarađuje 10 milijardi kuna godišnje šaljući svoje građane na prisilni rad u inozemstvo

Da, u Sjevernoj Koreji gledatelje se iz mjeseca u mjesec u prilozima od 60 minuta objavještava što je vrhovni zapovjednik Korejske narodne vojske i predsjednik Centralnog komiteta Radničke partije Koreje činio, gdje je i kime bio, koga je posjetio...

Ako imate sat vremena viška, budite slobodni pogledati i vi aktivnosti Kim Jong-una u listopadu, no prije toga se ipak na vlastite oči uvjerite kako to izgleda kada vođa prolazi u autobusu pored naroda. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook