Obavijesti Video Pretražite Navigacija
službe na terenu

VIDEO Eksplozije odjeknule u Rusiji, ukrajinski dronovi napali postrojenja: "Gorjeli su i civilni objekti"

Belgorod eksplozije
Belgorod eksplozije Foto: Twitter/Screenshot
U napadu na rusku pograničnu regiju i grad Belgorod oštećena su postrojenja za napajanje električnom energijom, a izbila su i dva požara.

Eksplozije su noćas odjekivale ruskim Belgorodom, a navodno se radi o napadu ukrajinskih dronova na postrojenja za opskrbu električnom energijom. 

Pročitajte i ovo Ursula von der Leyen Optužila nekoliko stranaka Von der Leyen oštro kranjoj desnici: "Osloboditi se Putinove propagande" Ukrajinska protuzračna obrana Gađali cijelu Ukrajinu Ukrajinci žestoko napadnuti, ispaljene i rakete S-300: "Srušili smo im 20 borbenih dronova"

Guverner Belgoroda rekao je da su pogođene trafostanice u gradu i na još jednom mjestu u široj regiji koja graniči s Ukrajinom.

 

 

"U Belgorodu i Belgorodskoj oblasti zabilježena su dva požara na civilnim objektima. Nije bilo žrtava. Sve su hitne službe na terenu i požar je pod kontrolom", rekao je Vjačeslav Gladkov

U izvješćima se navodi da su dijelovi grada Belgoroda, koji ima populaciju od 340.000 stanovnika, pretrpjeli nestanak struje nakon ciljanog udara na ključnu trafostanicu u predgrađu Igumenka.

 

 

Navodno je pogođena i jedna trafostanica u selu Dragunskoje, koje se nalazi oko 10 kilometara sjeverozapadno od središta grada.

Belgorod je udaljen oko 22 milje od ukrajinske granice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene