Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Područje je evakuirano i na mjesto eksplozije stigli su vatrogasci. Izvori iz policije kazali su za Reuters da je eksplodirala plinska boca, što je potom uzrokovalo požar.


Sveučilišni kampus u Lyonu (Francuska) bio je poprištem velike eksplozije, javljaju svjetski mediji. Do eksplozije je došlo u zgradi knjižnice kampusa, prenosi Independent.

Vezani članci Požar i eksplozija u kvartovskom kafiću (Foto: Goran Stanzl/Pixsell) Što se to događa na Knežiji? Noćas odjeknula eksplozija i buknuo požar u jednom kafiću Požar na trafostanici u Varšavskoj (Dnevnik.hr) Zagreb: Vatrogasci u centru grada, dimilo se iz trafostanice u podzemnoj garaži

Područje je evakuirano i na mjesto eksplozije stigli su vatrogasci. Izvori iz policije kazali su za Reuters da je eksplodirala plinska boca, što je potom uzrokovalo požar. Ozlijeđeno je najmanje troje ljudi. Iz sveučilišta su za AP kazali kako se u zgradi obavljaju radovi te da je do eksplozije došlo "slučajno".

Incident se dogodio nekoliko dana nakon eksplozije u Parizu, uzrokovane curenjem plina, koja je ubila četvero i ranila još nekoliko osoba.