Obavijesti Video Pretražite Navigacija
EKSPLODIRALA PLINSKA BOCA

Eksplozija u sveučilišnom kampusu u Lyonu: Ima ozlijeđenih, oglasila se i policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Područje je evakuirano i na mjesto eksplozije stigli su vatrogasci. Izvori iz policije kazali su za Reuters da je eksplodirala plinska boca, što je potom uzrokovalo požar.

Sveučilišni kampus u Lyonu (Francuska) bio je poprištem velike eksplozije, javljaju svjetski mediji. Do eksplozije je došlo u zgradi knjižnice kampusa, prenosi Independent.

Pročitajte i ovo Zapalila šank u klubu Monaco sedam ozlijeđenih UZNEMIRUJUĆE Konobarica koja je palila šank i zapalila goste puštena na slobodu: DORH objavio detalje Screenshot Gusti dim VIDEO Eksplozija u ruskoj kemijskoj tvornici, ozlijeđeno devetero ljudi

Područje je evakuirano i na mjesto eksplozije stigli su vatrogasci. Izvori iz policije kazali su za Reuters da je eksplodirala plinska boca, što je potom uzrokovalo požar. Ozlijeđeno je najmanje troje ljudi. Iz sveučilišta su za AP kazali kako se u zgradi obavljaju radovi te da je do eksplozije došlo "slučajno".

Incident se dogodio nekoliko dana nakon eksplozije u Parizu, uzrokovane curenjem plina, koja je ubila četvero i ranila još nekoliko osoba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene