U ruševinama zgrade u središtu Pariza u kojoj se u subotu dogodila snažna eksplozija plina u nedjelju je pronađeno tijelo jedne žene, čime je ukupan broj mrtvih porastao na četvero, objavilo je u nedjelju pariško tužiteljstvo.

Galerija


Pariški vatrogasci pronašli su mrtvo tijelo u nedjelju ujutro. Vatrogasci su ranije objavili da se nestalom smatra jedna mlada žena koja je stanovala iznad pekarnice u kojoj se dogodila eksplozija.

Vezani članci Pucnjava u Parizu Obračun bandi: Jedna osoba poginula, druga ranjena u pucnjavi ispred pariške bolnice Krešmir Kuk, seizmolog Nakon jutrošnjeg potresa seizmolog pojašnjava: "Ovo epicentralno područje se aktiviralo krajem prošlog mjeseca"

U eksploziji su po dosadašnjim podacima poginula dvojica vatrogasaca i španjolska turistkinja.

Dogodila se u Ulici Trevise br. 6, u IX. arondismanu u središtu grada.

Ozlijeđeno je oko 50 ljudi, među kojima 10 teško. Evakuirano je i privremeno preseljeno oko 150 stanovnika četvrti.

Podsjetimo, eksplozija je odjeknula u pekarnici u samom središtu grada. 

U trenutku eksplozije, vatrogasne ekipe u zgradi su provjeravale dojavu o curenju plina. O silini eksplozije govore velika oštećenja na okolnim zgradama i automobilima. Od siline eksplozije popucala su stakla na prozorima i izlozima niz ulicu u vrlo posjećenom dijelu grada, oštećeni su i brojni parkirani automobili.

U gašenju požara i osiguravanju mjesta eksplozije sudjelovalo je više od 200 vatrogasaca. Neki od gasitelja stradali su u eksploziji koja je odjeknula tijekom sanacije plina. (Hina)