Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok nepoznat

Eksplozija u stambenoj zgradi: Poginuo 19-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba poginula, a spasilačke ekipe su nakon osam sati napora izvukle 48-godišnju ženu ispod ruševina zgrade u Beču urušene snažnom eksplozijom ispod koje su ranije izvukle 13 ozlijeđenih osoba, objavile su policija i vatrogasci.

19-godišnji mladić preminuo je pošto je izvučen iz ruševina, pet sati nakon eksplozije.

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Prizori nakon eksplozije u elektrani Uzrok nepoznat VIDEO/FOTO Eksplozija u elektrani u Rusiji: Traga se za nestalima, 18 ljudi ozlijeđeno, troje u teškom stanju

Nakon gotovo osam sati napora vatrogasci su ispod ruševina izvukli 48-godišnju Adinu Mircioane, koja nije zadobila teške ozljede i prebačena je u bolnicu, objavila je policija.

Među 13 osoba koje su ranije bile izvučene ispod ruševina i hospitalizirane su jedna je teško ozlijeđena, rekla je glasnogovornica policije.

Snažna eksplozija raznijela četverokatnicu, spasioci tragaju za preživjelima

'Eksplozija je bila jako snažna', rekao je glasnogovornik vatrogasaca Gerald Schimpf za austrijsku agenciju APA. Dodao je 'ne znamo još što se dogodilo'. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene