Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Američki mediji prenose

Eiffelov toranj i Berlinski kolodvor na popisu ciljeva Al Qaide

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Eiffelov toranj i Glavni kolodovor u Berlinu navodno se nalaze na popisu mogućih lokacija terorističkih napada.

Eiffelov toranj u Parizu ili Glavni kolodovor u Berlinu nalaze se uz druge poznate i posjećene europske znamenitosti na popisu mogućih atentata, do kojeg su došle zapadne obavještajne službe, izvijestio je američki Fox News pozivajući se na dužnosnike.

Pročitajte i ovo Gaza Neizmjerna tuga "Svi su mrtvi! Tenk je pored mene, jako se bojim, dođite po mene", jedne su od posljednjih riječi šestogodišnje Hind u Gazi, kojoj se izgubio svaki trag Američki borbeni zrakoplov oglasio se Biden Amerikanci počeli osvetničke napade na militante u Iraku i Siriji, pristižu prve vijesti o poginulima i ranjenima

Prema američkom tv-kanalu, koji se poziva na neimenovani visoki izvor u američkoj administraciji, popis mogućih ciljeva potiče od njemačko-pakistanskog državljanina kojeg je ispitivala američka vojska u svojoj bazi u Bagramu u Afganistanu. Fox News dodaje da je tu informaciju potvrdio još jedan visoki obavještajni dužnosnik.

>> Upozorenje: 'Budite oprezni kada putujete u Europu!'

Prema Fox Newsu na tom popisu se nalaze de luxe hotel Adlon i televizijski toranj u Berlinu, te katedrala Notre-Dame u Parizu i dodaje da su pojačane mjere sigurnosti oko britanske kraljevske obitelji. Sjedinjene Države su u nedjelju upozorile Amerikance koji putuju u Europu na moguće opasnosti terorističkih napada i pozvali ih na oprez nakon informacija tiska o spriječenim atentatima. Sadašnje informacije navode da Al Qaida i povezane organizacije i dalje pripremaju terorističke atentate, navodi State Department u priopćenju. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene