Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Amaterski video

VIDEO Potpuno izgorio: Dramatičan trenutak pada balona s turistima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U amaterskoj video snimci vidi se trenutak eksplozije balona na vrući zrak i njegov pad, pri čemu je poginulo najmanje devetnaest osoba, nedaleko egipatskog grada Luxora.

Prema zadnjim izvješćima u eksploziji i padu turističkog balona poginulo je najmanje devetnaest osoba. Amaterski video snimio je turist iz susjednog balona. Svjedoci kažu kako je rušenju balona prethodila eksplozija te kako je iz njega šikljala vatra, piše Reuters.

Pročitajte i ovo Radnik u ugostiteljstvu - 2 Nedostatak radne snage Poslodavci na mukama, ali isplati se: Cilj je ključan, a oni su sve domišljatiji Ruski napadi na Ukrajinu rat u Europi VIDEO Snažna eksplozija odjeknula Sankt-Peterburgom, dvoje mrtvih u napadu dronom na Odesu: "Rusija se nastavlja boriti protiv civila"

>> Slovenija: Pad balona uzrokovao je vjetar!

Glasnogovornik kompanije u čijem je vlasništvu srušeni balon kaže kako se u njemu prilikom pada nalazilo 20 turista i pilot. U nesreći je poginuo i jedan Egipćanin, te turisti iz Japana, Kine, Francuske, Britanije i Mađarske.

Prema prvim informacijama, za vrijeme leta došlo je do eksplozije plina zbog čega je balon pao. Fotograf Christopher Michel nalazio se u balonu ispred onoga koji se srušio. 'Čuo sam eksploziju i vidio dim', napisao je Michel na Twitteru i objavio fotografije balona neposredno prije polijetanja.

Povijesni grad Luxor leži na obali Nila i vrlo je popularno turističko odredište.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene