Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravično otkriće u SAD-u

Obitelj zanemarivala djecu, u kući živjelo 245 životinja: "Mrtav zamorac u kavezu, trula hrana, životinjski izmet i urin bili su posvuda"

Stravični prizori s Floride (Foto: Facebook/City of Edgewater Police Department) - 3
Stravični prizori s Floride (Foto: Facebook/City of Edgewater Police Department) - 3 Facebook/City of Edgewater Police Department
Aktualno Galerija Stravični prizori s Floride (Foto: Facebook/City of Edgewater Police Department) - 3 Stravični prizori s Floride (Foto: Facebook/City of Edgewater Police Department) - 3 Foto: Facebook/City of Edgewater Police Department Stravični prizori s Floride (Foto: Facebook/City of Edgewater Police Department) - 6 Stravični prizori s Floride (Foto: Facebook/City of Edgewater Police Department) - 6 Foto: Facebook/City of Edgewater Police Department Stravični prizori s Floride (Foto: Facebook/City of Edgewater Police Department) - 5 Stravični prizori s Floride (Foto: Facebook/City of Edgewater Police Department) - 5 Foto: Facebook/City of Edgewater Police Department Stravični prizori s Floride (Foto: Facebook/City of Edgewater Police Department) - 4 Stravični prizori s Floride (Foto: Facebook/City of Edgewater Police Department) - 4 Foto: Facebook/City of Edgewater Police Department +2 Stravični prizori s Floride (Foto: Facebook/City of Edgewater Police Department) - 7 Galerija 1/7 >>
Policija grada Edgewater na Floridi dobila je 20. listopada dojavu o zanemarivanju djece na adresi 2721 Royal Palm Drive. Policajci koji su izašli na dojavu zatekli su stravičan prizor.

Policiji je u nedjelju stigla dojava o zanemarivanju troje djece u dobi od 8, 9 i 10 godina na adresi u Edgewater na Floridi. Policajci su na u kući, uz zanemarenu djecu, zatekli 245 životinja.

"Bilo je očito da ni djeca ni životinje nisu pravilno zbrinute", objavila je policija Edgewatera na Facebooku uz fotografije prizora koji su ih zatekli. "U kući su uvjeti života bili prestrašni. Policajci su zatekli mrtvog zamorca u kavezu, hranu koja je u različitim stadiji truljenja, životinjski izmet i urin u svim prostorijama na podu i namještaju", opisali su zatečeno stanje.

Melissu Hamilton, Grega Nelsona i Susanu Nelson očekuju optužbe za zlostavljanje djece i okrutnost prema životinjama. Odjel za djecu i obitelj premjestio je djecu kod člana obitelji, a životinje su prevezene u gradsko sklonište za napuštene životinje.

U trenutku dolaska policije, u kući su bila četiri psa, dvije mačke, deset zamoraca (od kojih je jedan pronađen uginuo), 12 zečeva, četiri hrčka, deset malih zlatnih penjaša, 14 ptica, jednog gekona, kornjaču, ježa, sedam bradatih agama, jednog macaklina, 95 miševa i 83 štakora, od kojih su 23 bila mladunčad.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene