Ilustracija
Ilustracija Foto: DNEVNIK.hr

U istom danu preminula su dva brata, Milan (47) i dvije godine stariji Milisav Maksimović. Prvi je preminuo u Sloveniji, a drugi u Srbiji nakon što je do njega stigla vijest o bratovoj smrti.


U subotu su preminula dva brata Milan i Milisav Maksimović, jedan u Sloveniji, a drugi u Srbiji nakon što je do njega stigla tragična vijest. Milan (47) je bio gluhonijem i preminuo je na nogometnom turniru u Sloveniji.

"Milan je bio vrlo dobar nogometaš. Koliko znam, bio je član nogometnog kluba Sloge iz našeg sela, za koji je povremeno igrao, a za njega zna cijela bivša Jugoslavija. Bio je član naše reprezentacije gluhonijemih osoba i veoma je uspješno nosio državni dres", rekao je mještanin Lipničkog Šora, iz kojeg su bila braća.

"Kako sam čuo, igrao je taj nesretni turnir kada mu je pozlilo na utakmici, a izgleda da je u pitanju srce", pojasnio je za Kurir.

Ilustracija "Borise, ne želim te povrijediti, ali jedan projektil na Britaniju, trajalo bi samo minutu": Bivši britanski premijer opisao razgovor s Putinom

To su javili njegovoj obitelji i Milisava (49) je tragična vijest strašno pogodila.

"Kažu da je pokušavao utješiti njihovu majku, a onda je u jednom trenutku izašao iz kuće. Našli su ga ubrzo mrtvog u dvorištu. Valjda srce nije moglo izdržati, nije mogao prežaliti brata. Sve to dogodilo se u nekih sat vremena poslije strašne vijesti iz Slovenije", rekao je spomenuti mještanin.

Ilustracija Strava na rođendanskoj proslavi: Dvojica napadača upala u kuću i ubila osmero ljudi

Mještani kažu da su braća bila dobri i vrijedni ljudi. Relativno rano su ostali bez oca pa su imali težak život i bili su jako vezani jedan za drugog. Prijatelji i poznanici kažu da su njih dvojica uvijek bila spremna pomoći te dodaju da su zatečeni velikom tragedijom.

Iza njih su ostale supruge, majka i petero djece – Milisav ih ima troje, a Milan dvoje.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju