Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Motiv nepoznat

Dvojica naoružanih napadača provalili i oteli bračni par pred njihovo petero djece

Otmica bračnog para
Otmica bračnog para Foto: Facebook/Screenshot
Policija u San Antoniju traga za muškarcem i ženom koji su oteti iz svog doma u srijedu ujutro.

Muškarca i ženu iz San Antonija otela su dvojica naoružanih napadača koji su provalili u njihov dom dok je njihovo petero djece sve gledalo.

Policija je pozvana oko 6 ujutro u srijedu, a djeca su im rekla da su osumnjičenici pobjegli u bijelom terencu. Prijatelji i članovi obitelji na internetu su identificirali nestale osobe kao Samanthu Esquivel-Zunigu (38) i Rickya Zunigu (37), prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Sjednica Vlade Plenković: "Nastavljamo reforme čiji je cilj povećati plaće hrvatskih građana"

"Nemamo pojma gdje su odvedeni, a policija i FBI istražuju", napisala je članica obitelji u objavi na društvenim mrežama u srijedu poslijepodne.

"Prijatelji i obitelj iz San Antonija, moja sestrična Samantha Esquivel-Zuniga i njezin suprug Ricky Zuniga, jutros su oteti uz prijetnju oružjem iz svog doma pred svojom djecom', napisala je Mujer Fiera u Facebook objavi.

Pročitajte i ovo Anton Tus očekuje se pojačana buka U Zagrebu se očekuje buka: U počast preminulom generalu letjet će MIG-ovi

Motiv nije poznat, priopćila je policija, a nije objaviljen ni opis navodnih otmičara.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene