Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uskočili u akciju

Dvojica MMA boraca spriječili pljačku hotela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica MMA boraca neočekivano su morali pokazati svoje vještine u pravom životu, ali ne jedan na drugom, već na naoružanom pljačkašu.

Odmarajući se u predvorju hotela pred 'grappling' turnir u Los Angelesu, 28-godišnji Billy Denny i 34-godišnji Brent Alvarez začuli su zapomaganje sa recepcije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strava u Teksasu Krvavi rođendan: Pobio četvero pa presudio i sebi Slika nije dostupna Bijes građana Upucan prodavač sladoleda: Tko može učiniti takvo što!?

>> Princezu iz Dubaija opljačkali u luksuznom hotelu

Pljačkaš naoružan pištoljem od djelatnika hotela na recepciji zatražio je novac, kojeg mu je ovaj i predao, no kad je razbojnik htio otići, djelatnik ga je pokušao zaustaviti s leđa.

Međutim, u tom trenutku stigla je i pomoć u obliku dva MMA borca, koji su ekspresno svladali pljačkaša, a 28-godišnji Denny uhvatio ga je u takozvani 'rear naked choke'. Svladanog pljačkaša držali su do dolaska policije.

Alvarez je za kezi.com rekao kako je od djelatnika na recepciji prvo začuo povik 'Pištolj! Opljačkao me!'. Tad su on i kolega odlučili uskočiti u akciju. 'Bio sam definitivno siguran u sebe s obzirom da sam imao puno treninga s oružjem i kako razoružati naoružane osobe', istaknuo je Alvarez.

kako mu se činilo da pljačkaš nije htio nauditi nikome nakon hvatanja, Alvarez je odustao od primjene daljnje fizičke sile.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene