Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pojedinosti se istražuju

Još jedna pucnjava u SAD-u: Dvoje mrtvih i osmero ranjenih u centru Minneapolisa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubijena su dvojica muškaraca, a osmero ih je ranjeno u pucnjavi u centru Minneapolisa, objavila je policija u subotu.

"Od 10 žrtava svi su odrasli, petero muškaraca i pet žena. Dvoje preminulih su muškarci, a jedan muškarac je u kritičnom stanju", tvitala je policija Minneapolisa.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

"Vraćen je red na mjesto događaja i obližnja područja", navela je policija i dodala da prijetnje za javnu sigurnost nema.

Još sedmero ranjenih pružena je liječnička pomoć u lokalnim bolnicama i nemaju ozljede opasne po život, objavila je policija.

Pojedinosti se istražuju.

Minneapolis se priprema za godišnjicu ubojstva Georgea Floyda idući tjedan. Njegova brutalna smrt izazvala je masovne prosvjede protiv rasizma i SAD-u i svijetu. Policajac Derek Chauvin proglašen je krivim za ubojstvo i očekuje ga izricanje kazne 25. lipnja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene