Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dječak (2) iz Mississippija hrabro je uskočio u pomoć majci kad joj je neočekivano puknuo vodenjak.


Malo, ali hrabro dijete, Jeremiah Taylor znao je reagirati kad mu je majka počela rađati na kauču u dnevnoj sobi. Njegova majka, Bobbye Favazza (27) je prije poroda stigla samo nazvati hitnu pomoć. Do dolaska liječnika je, na veliko iznenađenje, mogla računati na svog dvogodišnjeg sina. 'Legla sam na kauč, a on je otišao i donio ručnik', priča Favazza.

Vezani članci Slika nije dostupna Islamska država prijeti SAD-u - FBI na oprezu! Slika nije dostupna FOTO Snimke koje će vas ostaviti bez teksta

'Zgrabio je ručnik na svoju inicijativu. To se dogodilo tako brzo. Vodenjak mi je puknuo i dijete se rodilo dvije, tri minute kasnije. Ja sam samo tiskala, a on ga je uhvatio.' Zanimljivo je da je kada je Favazzi puknuo vodenjak Jeremiha ostao miran, a njegov godinu dana stariji brat je briznuo u plač. 'Evo mog malog heroja', izjavila je majka novinarima. 'Izgledalo je kao da zna što radi.' Lijelnicima je samo ostalo da prerežu pupčanu vrpcu. Majka i dijete su otpušteni iz  bolnice bez komplikacija.