Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neočekivan događaj, neočekivana pomoć

Dvogodišnjak porodio majku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak (2) iz Mississippija hrabro je uskočio u pomoć majci kad joj je neočekivano puknuo vodenjak.

Malo, ali hrabro dijete, Jeremiah Taylor znao je reagirati kad mu je majka počela rađati na kauču u dnevnoj sobi. Njegova majka, Bobbye Favazza (27) je prije poroda stigla samo nazvati hitnu pomoć. Do dolaska liječnika je, na veliko iznenađenje, mogla računati na svog dvogodišnjeg sina. 'Legla sam na kauč, a on je otišao i donio ručnik', priča Favazza.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Razarajuća Ida VIDEO Snimio trenutak prolaska uragana: "Snaga ove oluje je nevjerojatna. Sve što mogu reći je wow" Slika nije dostupna STRAŠNA NESREĆA U SAD-u U padu vojnog aviona poginulo svih 16 putnika

'Zgrabio je ručnik na svoju inicijativu. To se dogodilo tako brzo. Vodenjak mi je puknuo i dijete se rodilo dvije, tri minute kasnije. Ja sam samo tiskala, a on ga je uhvatio.' Zanimljivo je da je kada je Favazzi puknuo vodenjak Jeremiha ostao miran, a njegov godinu dana stariji brat je briznuo u plač. 'Evo mog malog heroja', izjavila je majka novinarima. 'Izgledalo je kao da zna što radi.' Lijelnicima je samo ostalo da prerežu pupčanu vrpcu. Majka i dijete su otpušteni iz  bolnice bez komplikacija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene