Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bombaški napad u Banja Luci:

Dvije osobe ozlijeđene u eksploziji automobila profesora kojeg se tereti za uznemiravanje učenica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bombaški napad u Banja Luci. U eksploziji automobila ozlijeđene su dvije osobe.

Jedna je sjedila u automobilu, a druga na terasi obližnjeg kafića. Policija je izvijestila kako se radi o ciljanom napadu na određenu osobu i da nije riječ o terorizmu. Automobil u koji je podmetnuta bomba u vlasništvu je profesora tjelesnog odgoja kojeg su učenici ranije optuživali za pedofiliju. Profesoru je danas trebala biti izrečena presuda za seksualno uznemiravanje učenica.

Pročitajte i ovo Aluminij Mostar zaprimili telefonski poziv Lažna bombaška prijetnja Aluminiju iz Mostara koji je u najmu izraelske kompanije Ilustracija Bombaški napad Racije širom Turske: Uhićeno 145 osoba osumnjičenih za povezanost s kurdskim militantima

„Prilikom pokretanja vozila došlo je do eksplozije, a nakon toga i do zapaljenja još dva vozila pored. Dva lica, vozač u navedenom vozilu, ispod kojeg je postavljena eksplozivna naprava, i jedan prolaznik su lakše povrijeđeni od gelera. Na taj način mislimo da se radi o ručnoj bombi, ali policija je na licu mjesta, provodi očevid i znat ćemo sve detalje“, kazao je Dragan Lukač, ministar unutarnjih poslova Republike Srpske.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene