Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plakao tijekom izricanja presude

Dvije godine zatvora vozaču Toše Proeskog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Georgij Georgijevski, prijatelj i vozač poginulog makedonskog pjevača Toše Proeskog, osuđen je u Skoplju na dvije godine zatvora zbog prometne nesreće u kojoj je Proeski smrtno stradao, objavili su makedonski mediji.

Sud u Skoplju presudio je da je Georgijevski skrivio nesreću koja se dogodila 16. listopada 2007. na autocesti Zagreb-Lipovac.

Pročitajte i ovo Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu Slika nije dostupna DORH: Neka Makedonija goni Tošinog vozača

Odvjetnica optuženog vozača tvrdila je da on nije kriv, jer nikada nije utvrđeno da je terenac Touareg vozio 152 kilometra na sat i da nije držao potreban razmak.

Tijekom izricanja presude, Georgijevski je, kako javljaju mediji, plakao i ustvrdio da nije spavao u trenutku kada se dogodila dogodila nesreća.

>> Toše Proeski – dvije godine od tragičnog odlaska legende

Makedonska zvijezda, Toše Proeski imao je 26 godina kada je poginuo u prometnoj nesreći kod Velike Gradiške. Njegova menadžerica Ljiljana Petrović, koja je također bila u automobilu, zadobila je lakše ozljede. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene