Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bombaški napad

Dvije eksplozije u Alžiru, poginula beba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedmero ljudi ubijeno je sinoć u dva, gotovo istodobna bombaška napada južno od alžirskoga grada Tebessea u blizini granice s Tunisom, a među žrtvama su dva pripadnika snaga sigurnosti i vatrogasac, javila je danas državna novinska agencija APS.

U prvoj eksploziji život su izgubila četiri člana iste obitelji, među kojima dvije žene i beba, navodi APS pozivajući se na vojne izvore. Druga eksplozija dogodila se nekoliko trenutaka poslije kada su na mjesto događaja stigle hitne službe i snage sigurnosti. Mjesni dužnosnik teško je ozlijeđen. Bombe su eksplodirale na dan kada je alžirski predsjednik Abdelaziz Bouteflika, koji je došao na dužnost 1999. u vrijeme snažne islamističke pobune, najavio da će se kandidirati za treći predsjednički mandat.

Pročitajte i ovo Izraelski napad na Rafu RATNE STRAHOTE "Tragedija, djevojčica je rođena kao siroče": Spasili bebu čija je majka ubijena u napadu Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene