Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htjeli prijaviti nesreću

Drogirali se heroinom ispred policijske postaje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva mladića parkirala su se pred policijsku postaju, na mjesta za policajce i ubrizgavali si heroin. Policija ih je uhitila.

Ilyass Nabih (25) i Thony Sengsoulya (29) uhićeni su u ponedjeljak nakon što su ih policajci vidjeli kako si pokušavaju ubrizgati heroin u automobilu parkiranom ispred policijske postaje u saveznoj američkoj državi u Massachusettsu, javlja CBC.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

'Službenici su promatrali vozilo koje je bilo parkirano tako da je zauzimalo nekoliko mjesta i to na parkingu rezerviranom samo za policijska vozila', ispričao je John Romero, šef policijske postaje ispred koje su bili parkirani narkomani.

>> Vodili ljubav u policijskom autu - s lisicama!

Policajac u patroli Adam Goujon bio je šokiran onime što je vidio nakon što se približio srebrnom vozilu oko 12,30. 'Muškarac koji je sjedio na vozačkom mjestu u ruci je držao iglu. Pitao sam ga zna li da se drogira ispred policijske postaje, a on mi je odgovorio: Znam, zabrljao sam', ispričao je Goujon te dodao kako on sam nije mogao vjerovati bezobrazluku koji je upravo bio čuo.

Nabih je optužen za posjedovanje heroina, a Sengsoulya za prisustvo kraj osobe za koju je znao da posjeduje drogu.
Mladići tvrde da su pred policijsku postaju stali jer su željeli prijaviti prometnu nesreću u kojoj su sudjelovali, ali su prije toga odlučili konzumirati heroin.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene