Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teroristički napad

Potresne snimke iz Barcelone neposredno nakon napada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U terorističkom napadu koji se dogodio u središtu Barcelone, ubijeno je 13 osoba a više od 50 je ozlijeđeno. Policija je uhitila dvije osobe koje se povezuje s tim napadom. Odgovornost za napad preuzela je tzv. Islamska država. DNEVNIK.hr u posjedu je snimke nastale neposredno nakon napada.

Upozoravamo čitatelje da su snimke izrazito uznemirujućeg sadržaja.

Pročitajte i ovo Napad na koncertnu dvoranu u Moskvi Spašavali goli život Svjedoci o paklu koji su prošli u dvorani u Moskvi: "Svi su vrištali, svi su trčali. Bilo je strašno, poput noćne more" Ilustracija Dobro naoružani Europski špijuni upozoravaju: Oni su nova prijetnja, imaju oružje u podzemnim bunkerima, a planiraju seriju napada koje je nemoguće predvidjeti

Iz Barcelone smo primili dramatične snimke nastale svega nekoliko minuta nakon napada u kojem je tragično život izgubilo najmanje 13 osoba, kako je potvrdi ministar unutarnjih poslova, koji je dodao da je u napadu ozlijeđeno najmanje 50 osoba.

Snimke su zaista potresne, a snimila ih je Hrvatica koja živi u Barceloni koja se zatekla na mjestu događaja neposredno nakon napada.

Za ovaj tragični napad odgovornost je preuzela Islamska država.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene