Obavijesti Video Pretražite Navigacija
strava u Americi

Dostavljač iz noćne more: Pretukao ju čekićem, pa zapalio kuću. Otkriven motiv užasnog zločina

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Dostavljač kućanskih aparata pretukao je 75-godišnjakinju i zapalio joj kuću nakon što je dostavio uređaje. Idući je dan preminula u bolnici.

Jeorge Dupre Lachazo (24) je dostavljao kućanske proizvode u kolovozu 2019. godine sa svojim kolegom u ime firme Best Buy na Floridi.

Prikopčali su sve aparate nakon čega je kolega izašao iz kuće. Ubrzo zatim je čuo vrisak koji dopire iz kuće, a na podu je pronašao Evelyn Udell. Odmah je pozvao hitnu pomoć, a Lachazo se odvezao u dostavnom kamionu.

Pročitajte i ovo Prizor iz automobila tijekom pokušaja uhićenja Sve se istražuje Maloljetnik spavao u ukradenom autu: Policajac ga pokušao uhititi, sjeo iza njega te ga upucao

Policija je zaustavila Lachaza i pronašla gumeni čekić kojom je udarao staricu, kao i limenku s razrjeđivačem boje koji je izlio oko tijela žrtve ne bi li ju brže progutala vatra koju je zapalio. Starica je idućeg dana preminula u bolnici.

Istražitelji su otkrili da je nasilni dostavljač imao prste i u novčaniku 75-godišnjakinje pa pretpostavljaju da je motiv napada bila krađa, piše NBC News.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stravičan zločin U dječjem domu pronađeno tijelo 10-godišnje djevojčice, bila je i seksualno zlostavljana. Policija privela trojicu dječaka

U srijedu je dostavljač osuđen na doživotni zatvor, a dobio je dvije doživotne kazne i još jedna od 30 godina. Prema sudskim zapisima je 24-godišnjak još u siječnju osuđen za ubojstvo prvog stupnja, provalu i palež.

Obitelj ubijene starice podigla je tužbu protiv Best Buya koji je zaposlio dostavljača. Iz tvrtke su izrazili žaljenje koje je "jednako duboko danas kao što je bilo 19. kolovoza“.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene